VXD in VMM32 with a bunch of numbers..WTF is this

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

dk

Thread Starter
Joined
Nov 9, 1999
Messages
204
I keep having these blue screens any ideas on what this may be? This is a pretty fresh install of Win98SE.
 
Joined
Apr 30, 2000
Messages
191
Have you tried checking to see if you have any spyware? Try running your virus scanner to see if there are any viruses.
 
Joined
Dec 9, 2000
Messages
45,855
dk, give us the full, exact error message.

And are you actually able to boot through to Windows with a vmm32 error? (Usually they occur on startup and only resolve through a reinstall of windows.)
 

dk

Thread Starter
Joined
Nov 9, 1999
Messages
204
This usually happens when the computer is idle, I am going to explore the possibility that I haven't installed all the drivers for my FIC Va 503+ w/the via chip, and I ran a virus scanner the other night and it returned nothing, I have morpheus and Kazaa installed and it wants to do this when they are running, so when I get the exact address again with the blue screen I will write it down. Thanks for the help.
 
Joined
Dec 9, 2000
Messages
45,855
Since you mention Morpheus and Kazaa, we have seen some bluescreens reported associated with "spyware" that comes bundled with them (if you don't look out). I don't know specifically what they were though).

You can detect and remove spyware with Lavasoft's Ad-aware: (read the FAQ before running)

http://www.lavasoftusa.com/
 

dk

Thread Starter
Joined
Nov 9, 1999
Messages
204
0028iC02A3748 In VXD VWIN 32(05)+00002270 see what you guys can come up with, and also, the computer reboots also sometimes when sitting idle.
 

dk

Thread Starter
Joined
Nov 9, 1999
Messages
204
and found 5 suspicious files, and all had the word "ad" in them so I wasn't familiar with them so i deleted them, we will see what happens.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top