W2K client unable to connect to WinME host

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

raddar

Thread Starter
Joined
Dec 12, 2001
Messages
2
I've got me WinME computer running ICS and have it connected to a hub which connects to another computer running WIN98 (no problem). I do have a problem when I try to connect a laptop running W2K as it cannot get to the internet. I an also unable to see any other computers from the W2K laptop. I have TCP/IP installed on all computers and they are all part of the same workgroup. Does anyone have any suggestions for me?
 

raddar

Thread Starter
Joined
Dec 12, 2001
Messages
2
Just an update...
I am not sure what I did but I now have the W2K client communicating with the Win ME host and I am able to view the shares!! Set up is as mentioned in original post.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top