waiting yawn

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

crusader

Thread Starter
Joined
Dec 2, 2001
Messages
177
Hi. Since downloading Internet Explorer 8 I am having real problems connecting to web sites. Sometimes it just says 'Waiting' and others half the page will load and then it hangs? No problem with Broadband as I have checked connectivity. It is really frustrating. I did uninstall IE 8 and start again but to be honest IE 7 was only a tad better? Any ideas. Thanks
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,486
its possible you may have a virus or malware on the PC - I have removed IE8 from all my PCs as I was getting slow responses - BUT IE7 made a big difference , although I'm now using google chrome and find it better than IE and firefox, much faster
Do you have an upto date virus scanner and have you run the scanner ?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top