1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Warcraft 3:frozen throne running problems

Discussion in 'Games' started by kelvin123, Nov 11, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. kelvin123

    kelvin123 Thread Starter

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    3
    hi~
    I have some problems that i cant fix…
    just before about a week ago~
    my laptop was been reformat and there were some repairing actions was taken on my motherboard problems……
    before my laptop getting repair,my laptop still can run the WARCRAFT 3:FROZEN THRONE~
    now it will just hang at the launching image and will always says something like:

    Warcraft 3 was unable to initialize DirectX. Please ensure you have DirectX8.1 or newer installed and that your display drivers are current.DirectX may be found on your Warcraft III install CD under option.

    and the next screen is:

    Frozen Throne failed to run.
    Please make sure your Frozen Throne disc in your CD-ROM drive, then click on 'Retry'.
    (but i can still run the it without disc)

    Can anyone tell me why its happen and how to solve it~?
    PLEASE HELP ME!!!

    -KELVIN
     
  2. Sick_Jargon

    Sick_Jargon

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    223
    Before I put forward my thoughts, can I ask how you've played without the disc. If it was a digital version it wouldn't prompt for a disc...
     
  3. kelvin123

    kelvin123 Thread Starter

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    3
    i mean before my laptop getting repair~
    i'm not using a disc to install Warcraft……
    i copy the whole warcraft file from my friends pc
    after that i paste it in my laptop and i can run it sucessfully~
    but now i cant run it just like before my laptop getting repair~
    DO YOU KNOW THE SOLUTION TO SOLVE THIS PROBLEM?
     
  4. Sick_Jargon

    Sick_Jargon

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    223
    Lower the caps buddy. :)

    The reason I ask is because the administration of this forum will only provide advice on a legal level. Your situation could be taken two ways, you're using your friends CD key and it's legal or it's been copied to your laptop and therefore an illegal distribution. It's down to the moderators to look at your post and see if advice can be offered :/

    I will say this, installation is important.. Use a disc.
     
  5. kelvin123

    kelvin123 Thread Starter

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    3
    ok~
    thx for your advice^^
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Warcraft frozen throne
  1. Pollybella
    Replies:
    3
    Views:
    204
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1026385

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice