Weak USB 2.0 ports

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

TexMexAlex

Thread Starter
Joined
Aug 30, 2010
Messages
69
I have 6 USB ports I use a mouse and plug it in the back and it doesn't work. If I plug it in the front it works but here is another problem the USB only transfers at a minimum rate at 550 kb/s! It used to transfer at 20 mb/s. How do I fix this?:confused:
 

crjdriver

Moderator
Joined
Jan 2, 2001
Messages
42,311
First of all, you need to post your exact system specs ie make and model of mb, brand and wattage of pw supply, amount of ram, etc. It is difficult at best to help you without the system sitting in front of me; without knowing what I am working on, it becomes impossible. If this is a big box system ie dell, hp, whatever, post the exact make and model number.

Next did you do anything ie clean install of windows, install any new software, install any new hardware, etc?

Post a screenshot of device manager.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top