Web Browsing laggy in XP Pro

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

StephanGFX

Thread Starter
Joined
Jul 13, 2007
Messages
6
I recently installed Windows XP Pro SP2 over my Ubuntu Linux OS. Everything is working out great. But when I'm in the web browser and scroll down, or up, the screen starts to get laggy and choppy. The page basically splits up into a view blocks and merges back. It's pretty crazy. Just imagine lag in a web browser. My friend has the same issue. I tried googling and could only find one thing on it and the answer was useless. Besides that, everything is running smoothly. Any advice?

-StephanGFX(y)
 
Joined
May 27, 2007
Messages
3,235
Welcome to TSG.

Which browser and version? Any other video issues? What type of internet connection?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top