Web site requesting log in, but did not before

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

eightysix

Thread Starter
Joined
Jun 9, 2005
Messages
6
From a phpbb88 web site the following problem was presented. Since this site will not allow me to post the URL, I can only ask the question in a rudimentary way.

The question posed is well beyond my level of understanding, and wondered if anyone here could explain to this person why web sites she has constructed are now... for the first time... showing a pop-up that requests a log in. You can ignore the log in and continue with the web site. There are two other web sites by the same server that do not have this glitch. Thanks for any help... and I apologize for not explaining it better.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top