webbrowser adware

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ricky b

Thread Starter
Joined
Nov 22, 2006
Messages
3
I have several browsers loaded into my system, the most compatable one to use with my computer is the internet explorer. There is a problem of a pornographic add informing me that I have been infected and prompting me to buy their spyware equipment, this happens each time I try to use this home site page. I have spyware protection, spyware bot, and AOL McA.,and sweep the system upon each internet return. This page still remains. I need access to run certain files that are a part of my main system, It's not the best, just needed. I keep this site blocked by default, to keep my family from prompting this site and encountering porn related strong-armed sales tatics. Does anyone have any suggestions?
 

Triple6

Rob
Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,933
I'll move you to security.

While you wait please do the following:

Cheeseball81 said:
* Click here to download HJTsetup.exe.
Save HJTsetup.exe to your desktop.

Double click on the HJTsetup.exe icon on your desktop.
By default it will install to C:\Program Files\Hijack This.
Continue to click Next in the setup dialogue boxes until you get to the Select Addition Tasks dialogue.
Put a check by Create a desktop icon then click Next again.
Continue to follow the rest of the prompts from there.
At the final dialogue box click Finish and it will launch Hijack This.
Click on the Do a system scan and save a log file button. It will scan and then ask you to save the log.
Click Save to save the log file and then the log will open in notepad.
Click on "Edit > Select All" then click on "Edit > Copy" to copy the entire contents of the log.
Come back here to this thread and Paste the log in your next reply.
DO NOT have Hijack This fix anything yet. Most of what it finds will be harmless or even required.
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Please post your log and I will be happy to review it for you.
 

ricky b

Thread Starter
Joined
Nov 22, 2006
Messages
3
Please excuse, I am somewhat of a novice. I have done as you requested and downloaded and following the promtings, and have the information that is requested but I am unable to perform the act of transfering the information with a paste, help?
 

ricky b

Thread Starter
Joined
Nov 22, 2006
Messages
3
As I said, I am somewhat of a novice at computer tech. I have the requested information, but I am unable to transfer via paste due to ignorance. Help?
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Once you have the log file open in notepad click on Edit, Select all. Repeat with Edit, copy.

Click here in the reply box and using your mouse right click and select paste or you can use CTRL+V to paste as well.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top