Webcam + USB 2.0 + USB 1.1

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

M00NShadow

Thread Starter
Joined
Oct 23, 2006
Messages
4
Hi,

I cannot make my webcams work properly with USB 2.0...I have a Creative Live Pro...I'm only able to make it work via USB 1.1...under USB 2.0 the image froze immediately after I turn on the cam...now I'm trying a Logitech QuickCam Pro 5000...set up goes perfectly...I have the latest drivers...but same thing...under USB 2.0 it simply provides a frozen image when I turn it on...I have to disable USB 2.0 to USB 1.1 in the Device manager menu...I tried to unplug all my other hardware working with USB(Scanner...works fine with USB 2.0, keyboard, printer and mouse)in case it may takes power...but nothing to do...webcams provide frozen image with USB 2.0 but works fine with USB 1.1...any idea?

Windows XP SP2
Pentium 4 2.66GHZ
Asus P4R800VM
1GB ram
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top