webcam won`t install due to lost files

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

percival79

Thread Starter
Joined
Oct 24, 2007
Messages
1
hello people ,am having problems installing a Logitech quickcam pro 9000. My system is a hewlett packard t741UK PC 2.8 Ghz .1024 Mb Ram .windows XP SP2 . Error message is KStvtuneax on Windows XP home Edition SP2 is needed AND USBaudio sys is needed I can locate where to get the camera driver and audio file ,and feel confident to download the items BUT don`t know how to deal with the files once downloaded { Zipped or normal },don`t know where to place the download ,what file or folder to place it in ,how to describe the file path ,so that the files actually work etc. Its a bit like having a nice big juicy brazil nut ,and a pair of nutcrackers but not knowing how to crack the shell . Any help would be very much appreciated , cheers from percival .
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top