1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Webfolders problem

Discussion in 'Windows XP' started by madhukirant, Oct 13, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. madhukirant

    madhukirant Thread Starter

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Messages:
    2
    Hi,
    i am getting the following errors with webfolders

    1. An error dialog appears saying "Error occurred while copying some or all the files" in HTTPS mode when a PUT operation is performed through webfolders even the operation is completed successfully.


    2. PUT operation fails for files less than 10KB and the explorer hangs in HTTPS mode.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/171628

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice