Webserver & Linksys Router & Cablevision

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

fredeis

Thread Starter
Joined
Apr 22, 2001
Messages
17
I've tried a few windows webservers and have been able to successfully see the web page that i developed from within my LAN.
However - from outside the LAN - I have not been able to see the webpage from a specified machine within the LAN.
I am using a LINKSYS ROUTER, WINDOWS ME...and I tried a few server packages, but all have failed - so its probably not the software, but something subtle or not so subtle.
I have tried turning off the firewall entirely.
I have tried using static id 192.168.1.3 as recommended by LINKSYS...
I have tried used forwarding to PORT 80 to the above referenced computer.

Any thoughts or suggestions.

Thanks.
:confused:
 

fredeis

Thread Starter
Joined
Apr 22, 2001
Messages
17
One more thing,
the internet service is OPTIMUM ONLINE, provided by CABLEVISION in NJ.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Staff online

Members online

Top