Weird Boot bug+ windows update gives D6

FlexedBunny

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2020
Messages
4
Hi guys,

So I seem to have a weird problem. Everytime I boot my pc I have to go into the bios to manually boot my windows m.2 drive. I have put it as priority number 1 so that isnt the problem.
I have also updated my BIOS incase that wouldve been the problem. But none if it fixed it.
I even went as far as reseting the CMOS. But none of it seemed to work.

At this point I got tired of it and just started booting manually.
But I mean its not supposed to work like that. Its an entire new pc and it should just work normally!
I also thought it gave me a problem with my GPU.
This for the reason that yesterday I updated windows and that caused a d6 error that had me reset the CMOS again.
On a weird way everytime I seem to update windows it gives me a D6 error and I have to reset my CMOS again.

Im using a asus strix z490e motherboard and a i9-10900k
As gpu im still using a 1080 (F for my 3080 that is yet to be shipped)
If more info is needed feel free to ask!
 

Couriant

James
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Mar 26, 2002
Messages
37,176
Sounds like you boot manager is corrupt, you should try to repair that, or worse case do a clean install.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top