Weird Laptop Lan hardware problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mike5426

Thread Starter
Joined
Aug 19, 2003
Messages
236
Hi, I booted up my laptop about a month ago and I noticed the internet was not working. I tried everything and eventually went to device manager to see if the hardware was recognized. The intel wireless built in card had dissapeared from the list. Can you guys tell me why or how to fix it? I tried reinstalling the drivers but that didn't help. I am guessing because the computer is not even detecting it.

Should I take it into the bestbuy and have them look at it? Or is there a quick fix? Will reformatting the hard drive help?

I am pretty good at fixing desktops and I even built my own computer but as for laptops, I am clueless. Please help.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top