weird mouse behavior

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

clenny

Thread Starter
Joined
Aug 17, 2003
Messages
184
I've looked through the hardware forum but I think this is a little different from other problems I've seen regarding the mouse. Anyway the software is Windows 2000, the hardware is HP. HP computer Vectra VL with a HP mouse. The system no longer detects the mouse. Cold reboot or either a restart doesn't work. I tried switching out the mouse with another mouse but that didn't work either. When I restart it boots up but doesn't recognize the mouse. Rebooting does take me to a screen where it says mouse not detected wait a few seconds. Anyone got any ideas? :(
 

clenny

Thread Starter
Joined
Aug 17, 2003
Messages
184
After further investigation, it seems my problem is the connection. It seems that over time the place where the pins are pushed in have receded. So perhaps I can remedy that. Thanks anyway guys.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top