Weird problem with Age of Mythology

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Djas00

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2002
Messages
147
Well I install Age of Mythology monday on my Compaq 7000 series SE and when i started age of Mythology everything was working except their were no words. I changed the resolution to the highest the monitor I am using goes (800X600) and it showed some words but they were mostly scrambled. When I went to choose the gods it showed Z, H, L, hor. For those Zeus, Hades, Loki, and Thor. When I go into the game everything works alright except the words are scrambled (most everything but the unit names). Could someone help me with this problem?
 
Joined
Mar 25, 2001
Messages
3,334
What's your OS, processor, video card, and other pertinent info about your pc?
 

Djas00

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2002
Messages
147
Compaq Presario 7000 SE series
Windows ME
TNT2 Graphics Card
128 MB RAM
1200 MHz AMD Athlon Processor
 
Joined
Mar 25, 2001
Messages
3,334
Okay, I'm sure the system meets the requirement for the game. Is your DirectX current?
 

Djas00

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2002
Messages
147
Yes, I am using DirectX 8.1. The game works fine. I can start it and play it build stuff but it doesn't display words. It doesn't display text. I have no idea why. On my other computer with XP it works perfectly but on my one with ME it doesn't want to display any words.
 
Joined
Mar 25, 2001
Messages
3,334
Okay, would recommend you check around for any options or settings that may be cause this. Make sure you read the "Read Me" file as well as any instuction manual. If still no go, check out their web site for any support help.
 

Djas00

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2002
Messages
147
I checked the Readme and their site. But it does not say anything about this. I have a post in their forums but I posted here too because this site is faster :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top