weird.....

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Linao112

Thread Starter
Joined
Dec 22, 2010
Messages
1
first thing, SRY FOR MY BAD ENGLISH.... :) second, any1 make me happy and explain how it is possible this, after cleaning the dust from the interior of my computer, i put evrithing back but i forget to plug in the internet cable ( it is UTP connection ) and surprise, i have internet, i can connect and i see a short video on Youtube. I observed that i forget the internet cable after about 10 minutes when i had to restart the computer and at that point i had no connection. weird.....
 
Joined
May 15, 2003
Messages
2,298
Either your motherboard has a built in wireless adapter that is connecting without your knowledge or your have an immensely large browser cache.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top