What's wrong...look at my hijack this log...

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nanster

Thread Starter
Joined
Mar 17, 2004
Messages
13
I'm having some problems with my computer...every time I reboot my anti virus (symantec) is disabled. I am also having problems re-booting and getting errors. Please check out this log and let me know if you see anything. (i did already scan with ad-aware )

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 9:26:21 AM, on 4/20/04
Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\NOVELL\CLIENT32\NWRECMSG.EXE
C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYSTEM\MOSEARCH\BIN\MOSEARCH.EXE
C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\MICROSOFT SHARED\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\PROGRAM FILES\DELL\OPENMANAGE\CLIENT\ACTIONAGENT.EXE
C:\PROGRAM FILES\DELL\OPENMANAGE\CLIENT\EVENTAGT.EXE
C:\PROGRAM FILES\DELL\OPENMANAGE\CLIENT\DLT.EXE
C:\PROGRAM FILES\DELL\OPENMANAGE\CLIENT\IAP.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\DMI\WIN32\BIN\WIN32SL.EXE
C:\DMI\WIN32\BIN\DELLDMI.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\3COM_DMI\3CDMINIC.EXE
C:\PROGRAM FILES\SYMANTEC_CLIENT_SECURITY\SYMANTEC ANTIVIRUS\RTVSCN95.EXE
C:\PROGRAM FILES\SYMANTEC_CLIENT_SECURITY\SYMANTEC ANTIVIRUS\DEFWATCH.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\PSTORES.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\RPCSS.EXE
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
C:\MOUSE\SYSTEM\EM_EXEC.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SXGTKBAR.EXE
C:\PROGRAM FILES\NETROPA\MULTIMEDIA KEYBOARD\MMKEYBD.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\REAL\UPDATE_OB\REALSCHED.EXE
C:\PROGRAM FILES\NETROPA\MULTIMEDIA KEYBOARD\MMUSBKB2.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\DPMW32.EXE
C:\PROGRAM FILES\SYMANTEC_CLIENT_SECURITY\SYMANTEC ANTIVIRUS\VPTRAY.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\CTFMON.EXE
C:\PROGRAM FILES\NETROPA\MULTIMEDIA KEYBOARD\TRAYMON.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE
C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\REAL\UPDATE_OB\RNATHCHK.EXE
C:\PROGRAM FILES\NETROPA\ONSCREEN DISPLAY\OSD.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
C:\WINDOWS\DESKTOP\HIJACKTHIS.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.my.yahoo.com/
O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 5.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.OCX
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHELPER.DLL
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] c:\windows\scanregw.exe /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] c:\windows\taskmon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [EM_EXEC] c:\mouse\system\em_exec.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\Run: [TCASUTIEXE] TCAUDIAG -off
O4 - HKLM\..\Run: [SxgTkBar] SxgTkBar.exe
O4 - HKLM\..\Run: [MULTIMEDIA KEYBOARD] C:\Program Files\Netropa\Multimedia Keyboard\MMKeybd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [NDPS] c:\windows\SYSTEM\dpmw32.exe
O4 - HKLM\..\Run: [CriticalUpdate] c:\windows\SYSTEM\wucrtupd.exe -startup
O4 - HKLM\..\Run: [vptray] C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\vptray.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [ATIPOLAB] ati2evxx.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\RunServices: [MOSearch] C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYSTEM\MOSEARCH\BIN\MOSEARCH.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [MDM7] "C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\MICROSOFT SHARED\VS7DEBUG\MDM.EXE"
O4 - HKLM\..\RunServices: [ActionAgent] C:\PROGRAM FILES\DELL\OPENMANAGE\CLIENT\ACTIONAGENT.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [DEventAgent] C:\PROGRAM FILES\DELL\OPENMANAGE\CLIENT\EVENTAGT.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [DLT] C:\PROGRAM FILES\DELL\OPENMANAGE\CLIENT\DLT.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [Iap] C:\PROGRAM FILES\DELL\OPENMANAGE\CLIENT\IAP.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [WIN32SL] c:\dmi\win32\bin\win32sl.exe -i -p -r
O4 - HKLM\..\RunServices: [DellDmi] C:\DMI\WIN32\BIN\DELLDMI.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [3Com DMI Agent] C:\WINDOWS\SYSTEM\3com_dmi\3CDMINIC.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [rtvscn95] C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\rtvscn95.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [defwatch] C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\defwatch.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] ctfmon.exe
O4 - Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~1\OFFICE10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: MSN Messenger Service (HKLM)
O9 - Extra button: Dell Home (HKCU)
O12 - Plugin for .spop: C:\PROGRA~1\INTERN~1\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
O16 - DPF: {A922B6AB-3B87-11D3-B3C2-0008C7DA6CB9} (InetDownload Class) - http://activex.microsoft.com/activex/controls/WindowsMedia/downloadcontrol.cab
O16 - DPF: {1663ed61-23eb-11d2-b92f-008048fdd814} (MeadCo ScriptX 5.5 Basic) - http://www.bestmark.com/support/ScriptX.cab
O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/x86/ansi/iuctl.CAB?37875.5673726852
O16 - DPF: {73954DC6-A1B2-4157-966F-D9914A39F59C} (Vividence Connector Launcher) - http://task.vividence.com/download/ConnectorLauncher.cab
O16 - DPF: {DF6A0F17-0B1E-11D4-829D-00C04F6843FE} (Microsoft Office Tools on the Web Control) - http://officeupdate.microsoft.com/TemplateGallery/downloads/outc.cab
O16 - DPF: {70647AB5-18FD-4142-82B0-5852478DD0D4} (Vividence Connector Launcher) - http://task.vividence.com/download/ConnectorLauncher.cab

:confused:
 
Joined
Aug 12, 2000
Messages
642
Alao, which NAV are you using? NAV2004 has serious software bugs in it that can cause exactly that symptom.
 

nanster

Thread Starter
Joined
Mar 17, 2004
Messages
13
:confused: It's the Norton Antivirus Corporate Edition. I had some spyware on my computer recently and did my best to delete what I thought was all of it, however I'm getting errors, or my computer will freeze up and I have to restart repeatedly.

The antivirus would not come up on restart as it should. It had to be reinstalled.

Those are the problems. I just thought someone might see something in my hijackthis log that might explain.

Thanks.

Nancy
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Have not seen Norton Corporate so I can't comment on that.

Who helped you clean up the spyware or what applications did you use?

Any logs or backups of what you deleted?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top