when i connect to internet my PC uses goes to high

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mhsabuj

Thread Starter
Joined
Jan 11, 2015
Messages
1
Hello..
With regards i am going straight to my problem..recently actually not recently it's more than 6 month from my last windows setup, when i connect to internet my PC uses goes to high up to 50% also ram uses goes up to 90%..recently i gave windows after that this problem is frequent..and severe..!! previously it was but not like the recent time up to 90% ram uses..firstly searched about this problem about this problem..some claimed that to change the browser, i changed the browser..but it's happening..some claimed to use ccleaner, defragment hard disk, to cleanup hard disk, to stop some updater services and to stop start up programs..!!! but i am not getting any good result..!!!! can any one help me..!!!

I am using windows 7 ultimate 64bit sp1
Intel core i5 3230M
4 GB ram and 2gb ddr3 nvidia 630M

i'll be grateful if anyone can help me..?? thanks a lot..
regards
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top