When I try to bring up my Default Gateway, it fails and I lose internet connection!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Madcreator

Thread Starter
Joined
Dec 26, 2010
Messages
2
I want to do some port forwarding for a game I have but whenever I enter my default gateway (192.168.2.1) into the internet, it loads for a while and then my connection to my router turns from "internet access" to "no internet access" and nothing comes up in the Internet window. I have to unplug and then plug in my router again to get it to work! I have a Belkin F5D8636-4 v2 router and Windows 7 if that helps.*
Please! Someone help!
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
81,307
I cannot imagine what could cause that other than a router failure. Reset it to factory default settings. If you still cannot access its configuration pages replace it. Some or all Belkin routers have a lifetime warranty, so check on that.

If you do get back into it make sure you have the latest firmware update. If you do update the firmware reset it to factory default settings again before configuring it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top