when in OE I keep reciveing an error message when trying to recieve mail

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

katyjagger

Thread Starter
Joined
Dec 11, 2001
Messages
11
:( In OE I keep recieving this error message

The connection o the server has failed.Account:mail.btinternet.com,server:"mail.btinternet.com",protocol:pOP3,Port:110,Secure(SSL):No,socket Error:10060,Error number:0x800ccc0e
 
Joined
Jul 11, 2001
Messages
3,208
Have you just recently set this up? If so, you may want to check that the settings are correct. Call your ISP and get the correct pop and smtp addresses.

Let me know.

Welcome to TSG. :)
 
Joined
Oct 25, 2000
Messages
60
I would contact your internet Service provider's tech support.
There may be a problem with their servers, although they may not admit this...
If it only fails some of the time, I would suspect a problem outside of your computer.
 
Joined
Jul 11, 2001
Messages
3,208
Skidood is correct. You really should look into investing in an antivirus program and studying up on security. You can use the search button at the top and get alot of information. While you are at it I would recommend looking up maintainance also. These are good things to know. If you have any questions concerning anything, please post back to this thread and any one of us would be happy to help.
 

katyjagger

Thread Starter
Joined
Dec 11, 2001
Messages
11
thanks for all your help I presume Its bts problem as its not happening today. thanx
 
Joined
Jul 11, 2001
Messages
3,208
Glad to hear it. :)

If it happens again, be aware of everything you may be doing on your end at the time also.
 
Joined
Dec 11, 2001
Messages
1,818
FYI: If memory serves the smtp and pop3 servers for btinternet.com are both the same. They should be mail.btinternet.net. If that doesn't work try btinternet.com.

Hope this helps.:)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top