1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Why 100% CPU usage?

Discussion in 'All Other Software' started by bobkatbf, Sep 23, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. bobkatbf

    bobkatbf Thread Starter

    Joined:
    Sep 23, 2003
    Messages:
    193
    Why 100% CPU usage?
    I seem to get into this problem - when I'm in my Outlook. We have Windows XP.
     
  2. stod73

    stod73

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    832
    Dude, seriously...

    There could be many different things causing this. Why don't you provide us some additional info: system config, running software, etc.
     
  3. bobkatbf

    bobkatbf Thread Starter

    Joined:
    Sep 23, 2003
    Messages:
    193
    We use IE 6.0. We have 2002 Outlook. The problems seemed to have started after we got macro messages after Hubby installed a new scanner (Canon ). For a while - we got message that macros were disabled & we just clicked OKAY & went on our way. But - now we don't get macro message anymore. That seems to be when these problems started.
     
  4. stod73

    stod73

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    832
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/166831

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice