Why is my internet unreliable?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ShiVER

Thread Starter
Joined
Mar 2, 2006
Messages
67
Thank you for clicking! There is some difficulty with my service that I can't articulate properly. Last night I couldn't get any page to load after 6:00 pm, despite my network connections seeming fine. My sister explained this with 'it's December and there are too many people on the internet and they are overloading it.' Sadly, I don't know any better than her, and I suspect that she is baloney. I only know that I had to 'wait for the internet to start working again' before posting here.

Here is my network.txt:

Windows IP Configuration



Host Name . . . . . . . . . . . . : MAINMENU2010

Primary Dns Suffix . . . . . . . :

Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown

IP Routing Enabled. . . . . . . . : No

WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

DNS Suffix Search List. . . . . . : myhome.westell.com



Ethernet adapter Network Bridge (Network Bridge) 13:



Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : MAC Bridge Miniport

Physical Address. . . . . . . . . : 62-8C-A9-AC-60-42

DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Autoconfiguration IP Address. . . : 169.254.207.12

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0

Default Gateway . . . . . . . . . :



Ethernet adapter Local Area Connection 3:



Connection-specific DNS Suffix . : myhome.westell.com

Description . . . . . . . . . . . : Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller

Physical Address. . . . . . . . . : 00-1E-8C-89-78-4C

DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.0.102

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1

DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1

DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1

Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, December 06, 2011 9:06:04 AM

Lease Expires . . . . . . . . . . : Wednesday, December 07, 2011 9:06:04 AM
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
81,424
Does that ipconfig /all represent the no-internet time or does it represent internet access?

What kind of service (DSL, cable, etc.) do you have?

What is the brand and model of your modem (or modem/router) and router(s)?

Did you check with your ISP to see if they had an outage at that time?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top