wi-fi

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

NATTY BONGO

Thread Starter
Joined
Feb 17, 2003
Messages
105
Hi. I just purchase a Tablet-pc android 2.2. I would like to attach it to my verizon wireless modem so that i can use the wi-fi. Secondly, I bought a 16gb microsd to up grade the tablet fron 4gb. How do I remove the 4gb to insert the 16gb?.
Thanks.
 

DoubleHelix

Banned
Joined
Dec 9, 2004
Messages
24,388
You can't find the settings option to connect to a wireless network? And you can't find the SD memory card slot? We can't help without any information.

I'm guessing you bought a cheap no-name tablet since those are the only ones still running 2.2. That means the Android interface is unique to that device, and you'll probably be disappointed overall.

As for the SD card, are you sure it has a removable 4GB card? Are you sure it supports a 16GB card?
 

NATTY BONGO

Thread Starter
Joined
Feb 17, 2003
Messages
105
DoubleHelix thanks for your reply. I bought it from a Hong Kong internet electronic store- mostbuying.com- id# MID 70009. Let me know if that help and if it is a poor choice.
 

DoubleHelix

Banned
Joined
Dec 9, 2004
Messages
24,388
If you don't have any documentation for it, and you can't find any, then I certainly can't help you.

Since you didn't even provide a brand name, it's a no-name cheap tablet as I suspected. Don't make assumptions about storage capabilities.
 

NATTY BONGO

Thread Starter
Joined
Feb 17, 2003
Messages
105
Sorry to be taking up your time Helix. It's --ebestshop4u--- mid 70009. Is this an ok product?. Need it just for internet purposes on the road especially in Europe. The company is out of Hong Kong.
 

DoubleHelix

Banned
Joined
Dec 9, 2004
Messages
24,388
You're asking people here to tell you how to use a device you don't have make and model information for that could lead us to a manual which you could find in exactly the same way. I don't know what kind of help you expect us to be able to provide.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top