Widnows 8.1 not running correctly.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Dogwithhat

Thread Starter
Joined
Jan 17, 2015
Messages
1
Have no idea where this belongs, but i'll guess with this one as I'm on windows 8.1.

I got a new computer recently, and trying to access AMDs catalyst control center double clicked setup, after it had setup it restarted, on restart everything runs so slow so I can't connect to internet or use control panel properly, control panel runs super slow, and I can't seem to restore it to a previous restore point. Have tried running scans to fix it to no avail.
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,185
What did you change when you accessed "AMDs catalyst control center"?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top