Wierd one

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

TORB

Thread Starter
Joined
Apr 15, 2004
Messages
117
Hi Good Peoples,

I have just got a new Compaq Presario Desktop and nuked the origional XP Home software that came with it and installed my own copy of XP Pro.

Every time I start the computer I get a program called dez.exe trying to access the net and it tried to launch my internet connection. I have now installed Syybot S&D and AVZ and both show as the system being clean.

Anyone have any ideas about this one. Google draws a vitrual English blank.

Cheers
Ric
 
Joined
Aug 5, 2002
Messages
2,246
it is a trojen , i cannot find an english answer to your problem, How ever i found a translation to your problem. it seems that adaware finds it and removes it.
 

TORB

Thread Starter
Joined
Apr 15, 2004
Messages
117
Thanks for the response, a heap of programs did not pick it up but eventually asquared got rid of it.

Cheers
Ric
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top