Win 2K Server Random Reboot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

endfro

Thread Starter
Joined
May 11, 2007
Messages
261
So I'm sitting here at work next to the server rack when I hear a really loud beep like a oversized internal computer speaker. Take a look at one of the 3 servers, and it just started to reboot.

Below I have quotted the Event Logs around the timeframe it rebooted. The are also the only event logs that are warnings or errors listed. As I am not a master of reading the garble involved in all event logs, I am hoping someone here might be able to shed some light on this odd reboot. As a note, this is not the first time this is happened, but this is the first time I have caught it in action. I would say that it seems maybe once every couple of weeks this happens. Not on any regular schedule that I can see.

Any suggestions are much appreciated, so hammer away at me!

Event Type: Warning
Event Source: NwlnkIpx
Event Category: None
Event ID: 9502
Date: 11/1/2007
Time: 9:21:43 AM
User: N/A
Computer: BEC10
Description:
A SAP announcement was sent over \Device\NwlnkIpx which is configured for multiple networks, but no internal network is configured. This may prevent machines on some networks from locating the advertised service.
Data:
0000: ff ff 00 00 02 00 56 00 ÿÿ....V.
0008: 00 00 00 00 1e 25 00 80 .....%.€
0010: 09 03 00 00 bb 00 00 c0 ....»..À
0018: ff ff ff ff 00 00 00 00 ÿÿÿÿ....
0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........


Event Type: Error
Event Source: NWCWorkstation
Event Category: None
Event ID: 9001
Date: 11/1/2007
Time: 9:23:24 AM
User: N/A
Computer: BEC10
Description:
The Microsoft Client Service for NetWare could not start because it did not bind to any transports.


Event Type: Error
Event Source: Service Control Manager
Event Category: None
Event ID: 7023
Date: 11/1/2007
Time: 9:23:24 AM
User: N/A
Computer: BEC10
Description:
The Gateway Service for NetWare service terminated with the following error:
The parameter is incorrect.
Please help! =]
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top