Win 98 SE on Win Server 2003

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

james73

Thread Starter
Joined
Aug 21, 2003
Messages
52
The network I've set up is working ok at the moment, but the 7 or so Win 98 SE PC's we have all have their IP addresses manually configured, whereas the WinXP Pro PC's all have theirs automatically assigned by the Win Server 2003's DHCP. When I change the option to "Obtain address Automatically" on the Win 98 PC's, they dont connect to the network.

Is there any way to get them to automatically obtain an IP address, or should I just leave well alone since they're working anyway?


TIA


James H
 

Squashman

Trusted Advisor
Joined
Apr 4, 2003
Messages
19,786
Are you rebooting the machines after you set them to obtain an IP address automatically.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top