Win http.dll error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

heavenly4you

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2011
Messages
6
I have been trying to install flash on my computer and cannot get it to work because I keep getting an error message that says winhttp.dll was not found on this computer,it further says reinstalling this software may fix this problem.I've tried to find this dll file on the internet and each one I've tried to download does not work or fails to complete and stay on the computer. Can you advise?Thanks
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
Go to Control Panel > "Add or Remove Programs" > Windows Live Messenger > Click Change and then Repair.
 

heavenly4you

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2011
Messages
6
Thank you so much for your reply.I went to add/remove programs and windows live messenger is not a program that is install although the messenger icon is on my computer.Should I install it to fix this problem?Let me know thanks.
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
You might want to try re-downloading it and reinstalling it.
 

heavenly4you

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2011
Messages
6
Unable to download,I got an error message that said the original 266 could not be located in the dynamic link library msi.dll.
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
Try installing Flash in Safe Mode.

However, the Windows Installer service will not start in Safe Mode. You'll need to first run SafeMSI.

Run SafeMSI while in Safe Mode and install Flash.
 

heavenly4you

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2011
Messages
6
Okay,I will try this later and come back later and report what happened,I have to go to work now.Thanks so much for your help!
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
Are you still getting the same error message even in Safe Mode?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top