win media plyr error msg playing AVI

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

RyanC321

Thread Starter
Joined
Nov 26, 2006
Messages
111
Hi,
I have win media plyr 10. Win xp home sp2. 1.4GB RAM. 2.66 mhz P4. On board video.

I made some AVI files with camstudio, a screen capture program. I had no problems playing them in wmp until my AVI file size got over 1 GB. Then when trying to play it in wmp I get the message -windows media player cannot play the file. one or more codecs could not be found."

So I downloaded the camstudio codecs. This may have affected the camstudio player but not wmp.

I looked up the error message number for this and it is: C00D109B. Microsoft says either I don't have the correct codec or the AVI file is corrupt.

I'm going to try and make another AVI file > 1 GB to see if it was just the file that was corrupt. I seem to remember playing MPEG files or DVD's which were over 1 GB on wmp.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top