Win2k HDD Light Stays On

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

curt37

Thread Starter
Joined
Jan 28, 2007
Messages
1
Hello all,
I clean installed Windows 2000 Pro on a machine formerly running Win ME. I have 2 hard drives, 20 gig [factory] master & 80 gig slave and 2 optical drives, cd ROM [factory] master and a DVD R/RW slave.

After installing Win2k, the "hard drive" or "system" light stays on even when the hdd is not grinding. If I unplug the DVD drive the light goes out [except when the hdd is active]. Everything seems to run normally either way. However, being a little OCD, I can't sleep or watch TV or anything else, knowing that light is staying on. So, ME is back on it now.

The specs are as follows. Thanks for any help.

Compaq Presario 5080US
Intel Celeron 800MHz Processor
256 RAM [128 factory & 128 upgrade]
20GB HDD [factory] master
CD-Rom [factory] master
80GB HDD [Maxtor] slave
DVD R/RW [Liteon] slave
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top