win2k policies

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mikhrvy

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2002
Messages
4
hi,

i have just set up a small network of win2k pc's and a win2k server on it.
I have a problem with group policies not being pulled down on the pro machines.....

I have setup an OU group policy and placed the users and the computers i want this policy applied to in this group...
I have also ticked the box block inheritance....still no joy

I have AD and DNS running , also NAT and DHCP

If i rember correctly i think i had the domain default policy working on the pc's as i deployed some software using that policy to them.

But surely this policy the OU one should be applied as well especially since it is meant to be overiding the default one.....

any help would be great.

thanks

mike
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top