Win2K Terminal Services client licensing not activating

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

vtonelli

Thread Starter
Joined
Oct 7, 2002
Messages
17
The answer to this might be a call to MS licensing........

I have a 2k server that has recently been wiped and reinstalled from scratch.

I deactivated the Terminal Server licensing ok and then reactivated it ok.

The problem I am having is with the clients. W98 clients are only getting a 90 day temporary license.

This would lead me to believe that the license isn't activated but when I try to activate it, Microsoft says that it has already been activated. Do I need to call them and have them "reset" the client licenses somehow?

On the server is there a way to delete the entry for that client?

On the client I tried deleting the registry entry under MSlicensing but still no luck.

TIA -
 

vtonelli

Thread Starter
Joined
Oct 7, 2002
Messages
17
I ended up calling MS. They reactivated the licenses. Once the license has been activated it doesn't automatically reset with Microsoft. They have to manually reset.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top