1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

win98 win media player

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by conlo, Nov 15, 2001.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. conlo

    conlo Thread Starter

    Joined:
    Dec 30, 1999
    Messages:
    552
    where can I find the answer to this problem. Have Win98 and have Win Media player. When I open the Media player , I want to use the Radio tUNER to get stations off the Net, but when I single or double click on Radio TUNER, it just tells me the following: " USE RADIO TUNER TO FIND RADIO STATIONS ON THE INTERNET. WHEN YU OPEN RADIO TUNER, YOU CAN ACCESS RADIO STATIONSFROM AROUND THE WORLD" .
    I don't see any option to open the RADIO TUNER.
    If i click on FILE, I just open EXPLORER.
    I did uninstall and reinstall it , but no luck. Don't know what version it is
    Conrad
     
  2. anlore2001

    anlore2001

    Joined:
    Sep 6, 2001
    Messages:
    7,131
    First Name:
    Andrew
  3. conlo

    conlo Thread Starter

    Joined:
    Dec 30, 1999
    Messages:
    552
    I have the latest version which is 7.1. There is no further update
    Conrad
     
  4. conlo

    conlo Thread Starter

    Joined:
    Dec 30, 1999
    Messages:
    552
    And I made sure I was on line
    Conrad
     
  5. anlore2001

    anlore2001

    Joined:
    Sep 6, 2001
    Messages:
    7,131
    First Name:
    Andrew
    when you click on Radio Tuner it should pull up a window inside media player which looks like the attached file (the whole picture was too big to send). You can select the type of music you want to listen to by dropping down the box below the words "station finder", select format, then select type of format, after that select station and click on play. Let us know if this works.
     

    Attached Files:

  6. conlo

    conlo Thread Starter

    Joined:
    Dec 30, 1999
    Messages:
    552
    That's just the problem. When I clck on Radio Tuner, it brings nothing up.
    Conrad
     
  7. conlo

    conlo Thread Starter

    Joined:
    Dec 30, 1999
    Messages:
    552
    Any solution yet to this problem? I click on RADIO TUNER to open it and it does nothing. I am online.
    c
    Conrad
     
  8. anlore2001

    anlore2001

    Joined:
    Sep 6, 2001
    Messages:
    7,131
    First Name:
    Andrew
    I haven't forgotten you, I'm still looking :)
     
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/58668

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice