Win98se troubleshooter?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

zeke

Thread Starter
Joined
Jul 22, 2001
Messages
233
I built this old amd950mhz with 512megs of ram and a 60 gig hd that I have one annoying problem with. The dam thing always slows down when playing WinAmp even though only a few web pages are open AND that's the only things open, running etc.... Is there a monitoring program or something I can use to figure out what the hell is going on with this thing? This pc should't do this since another much slower pc with only 64 megs doesn't skip a beat doing the exact same things. And I do mean the exact same things. 512megs should make this baby soom, but it suckkssss!
Any opinions out there on what I can do to fix this?

z
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top