1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

window XP won't start up

Discussion in 'Windows XP' started by dummy1969, Sep 25, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. dummy1969

    dummy1969 Thread Starter

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    5
    When I start up my computer, my screen is black with a cursor on left top corner and cannot go to Window XP Home Edition. I don't have backup or bootup disk. Can anyone help me how to start up? Thanks!
     
  2. nessyguin

    nessyguin

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    720
    Have you got a disk in the CD/DVD drive or a floppy disk inserted ?
     
  3. dummy1969

    dummy1969 Thread Starter

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    5
    No I don't have a disk in CD/DVD drive or a floppy disk inserted.
     
  4. nessyguin

    nessyguin

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    720
    Do you get through POST ? You know the b+w yada yada stuff and then there's a beep before you get to the black screen ? Or just power on and straight to a black screen ?
     
  5. dummy1969

    dummy1969 Thread Starter

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    5
    Power on and straight to a black screen.
     
  6. nessyguin

    nessyguin

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    720
    That's strange , alright . Any USB devices connected ? That's a long shot - it seems strange that you cant get even partially through POST . Are there any beeps from the PC ?
     
  7. dummy1969

    dummy1969 Thread Starter

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    5
    I have 2 USB devices connected. one for the printer and the other one using mouse. No any beeps from the pc.
     
  8. nessyguin

    nessyguin

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    720
    Have you tried disconnecting them and rebooting ?
     
  9. dummy1969

    dummy1969 Thread Starter

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    5
    I just try to disconnecting them and robooting and the screen pop up with the bottom left corner say "F1 - setup; F12- boot/device" and then I press F12 and give me "1962 - No operating system found" and the second line "PXE - MOF : No boot filename received". And the system now keep repeating the message over and over again and not stop.
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/753398

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice