1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Windows 2000 Run Time Erros

Discussion in 'Windows XP' started by svcgrp, Feb 12, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. svcgrp

    svcgrp Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    3
    I receive the following runtime error

    Microsoft runtime error visual C++ Runtime Library

    Runtime error

    Program: c:\programfiles\InternetExplorer\IEXPLORE.EXE

    Abnormal program termination



    The web page opens in the background and then this error box opens in front. I cannot access any part of the IE page and when I close the error box the explorer window crashes.



    This was happening in windows explorer also and after I did an upgrade to IE6 that fixed, but IExplorer is still not working.



    When I access web browser through outlook, no problem until I go to a new web page and then it starts all over again. The problem began when I shut down media player and tried to re-start. Ever since that point it has not operated properly.

    Pretty goofy?

    Thanks for any help,

    Jerry Dix
     
  2. Mosaic1

    Mosaic1

    Joined:
    Aug 17, 2001
    Messages:
    7,486
    Let's try to clean out any Spyware you may have first.

    Please Download Spybot. Here's a link with instructoins on using it.

    http://tomcoyote.org/SPYBOT/

    After you have run Spybot, reboot and run it again.


    Then please go here and Download HijackThis.
    Edited to correct Link address:

    http://www.tomcoyote.org/hjt/


    Please post the contents of the HijackThis and StartupList logs. The Page has complete instructions.
     
  3. svcgrp

    svcgrp Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    3
    this is the incorrect site for hijcak this. The one you gave me is for spybot.

    thanks,

    Jerry Dix
     
  4. svcgrp

    svcgrp Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    3
    thank you for the help.. Went and downloaded spybot ran it as per your suggestion, rebooted and ran again and it fixed the problem.

    Thank you for taking the time to provide this fix.

    sincerely,

    Jerry Dix
     
  5. Mosaic1

    Mosaic1

    Joined:
    Aug 17, 2001
    Messages:
    7,486
    You're right. I'm sorry. I put the wrong address in for HijackThis.

    Here it is again in the event you want to have a look.

    http://www.tomcoyote.org/hjt/

    Glad Spybot did the job for you.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/118493

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice