windows 7 home basic

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

riestone

Thread Starter
Joined
Jan 14, 2011
Messages
5
i have problem on my thumbnail preview ... i can't enable it... pls... need some help
 

daz1

Banned
Joined
Nov 4, 2006
Messages
2,664
yep i has this also

open say pictures then on left hand side organise then foldersearch options then view then untick top one show icons and tick third one display .....
 

riestone

Thread Starter
Joined
Jan 14, 2011
Messages
5
what do you mean "open say pictures then on left hand side organise then foldersearch options then view then untick top one show icons and tick third one display"......
 

riestone

Thread Starter
Joined
Jan 14, 2011
Messages
5
my problem is, when my desktop dont have thumbnail preview...when i installed power suite...and scan my system....
 

daz1

Banned
Joined
Nov 4, 2006
Messages
2,664
when i installed power suite...and scan my system.... ?????????????? no idea what you mean ??? pls explain

start double click pictures then organise then as i said above ...... if no luck pls give more info
 

riestone

Thread Starter
Joined
Jan 14, 2011
Messages
5
i installed power suite of uniblue .. then i scan on my system.. there are some problem and i tried to fix using this application.. after that.. the desktop thumbnail preview doesn't work anymore... how could i restore it again...
 

riestone

Thread Starter
Joined
Jan 14, 2011
Messages
5
as windows 7 feature.. if you point the cursor on the programs on the taskbar, thumbnail preview will appear but now mines not working anymore no preview but only name of the program on the taskbar...
 
Joined
Sep 12, 2007
Messages
607
does the name of pages/program come up when you mouse over them in taskbar? or nothing at all?
sounds like you have disabled the aero theme.

To re-enable, right click on desktop and click personalize, desktop themes and pick one of the themes under "Aero themes",
If the theme you already have active is an aero theme, choose a basic theme, save changes and follow above process again for changing back to an aero theme.
 

DaveA

Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
16,593
First Name
David
If you mean that you installed http://www.uniblue.com/software/powersuite/, then only the they know what was done to your system.

Sounds like they clean it up real good and now it will work.

That is why I and many others here do not used such programs.

You just may have to to a "System Recover" to get back your full OS.
 
Joined
Jul 24, 2010
Messages
88
I didn't think Basic had Aero...

But if it's that important,

Open Performance Information and Tools by clicking the Start button , and then clicking Control Panel. In the search box, type Performance Information and Tools, and then, in the list of results, click Performance Information and Tools.

Click Adjust visual effects. If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Click the Visual Effects tab, click Adjust for best appearance, and then click OK. (Or, select Let Windows choose what’s best for my computer.)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top