1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

windows 98 SE and domains

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by XPUser1991, May 4, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XPUser1991

    XPUser1991 Thread Starter

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    318
    does windows 98 SE join domains, or do i have to upgrade to windows 2000 pro?
     
  2. DoubleHelix

    DoubleHelix Banned

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    24,388
    Is starting strange threads your hobby? 'Cause you never reply to any of them.
     
  3. TheOutcaste

    TheOutcaste

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    9,028
    It does. If it's an Active Directory domain, some features will not be available, even with the AD client installed.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/920999

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice