Windows keeps bluescreening whenever I run 'standby' or 'hibernate'?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Bonecrusher123

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2007
Messages
1,005
hey guys, whenever i put my dell latitude into standby or hibernate it seems to be okay. but when i bring it out of hibernation or standby it turns on again and tells me that there was a bluescreen and starts the PC like it was turned off via a normal shut down. anyone had this experience before?

i've got all the windows updates installed.

thanks
 
Joined
Aug 1, 2003
Messages
51,988
All drivers need to be WHQL-certified to reinitialize after a low-power state. What do the blue screens say?

Have you changed any drivers lately?

Do you have any recent files in the C:\Windows\minidump folder that you can archive and attach?
 

Bonecrusher123

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2007
Messages
1,005
i changed a few things around, but i can't remember what i did exactly. it never used to happen before, just over the past few weeks so i've been leaving the PC running on all day.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top