windows media player 11 sound problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

paulscomp

Thread Starter
Joined
Sep 2, 2002
Messages
7
I have upgraded to windows media player 11. I have a family website that plays background music. I use mid. files for the music. after installing player 11 the website works great with music and all. when I download a mid. file to put into the website, the song will not play. but if I re-install player 11 the website will be good again with the new song playing fine. does anyone have any ideas why this is happening?
thanks
 
Joined
May 12, 2007
Messages
392
this was on microsofts site. you can try it and see if it works.

1. On the Tools menu, click Options, and then click the File types tab.

2. Clear the MIDI file (midi) check box, and then click Apply.

3. Select the MIDI file (midi) check box, and then click OK.
 

paulscomp

Thread Starter
Joined
Sep 2, 2002
Messages
7
hey viprXX,
please bear with a novice. I have windows XP. I do not see a tools menu. would that be the control panel? when I open up the control panel, I see file options. when I open that up there are two Mid. and Midi files but no boxes next to them. don't want to hit anything until I am sure. thanks for your patience and response.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top