windows media player 11

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

paulscomp

Thread Starter
Joined
Sep 2, 2002
Messages
7
I have windows media player 9. I have a "html" family website with sound files. when I upgrade to windows media player 11, the music in my website will not play. when I re-installed windows media player 9, they play again. In windows media player 11, if I go to the sound files directly, they will play. my question is, do I need to put another html sound code in my website for media player 11 to play. I use <BGSOUND=.............>
thanks
 

paulscomp

Thread Starter
Joined
Sep 2, 2002
Messages
7
update: problem solved itself. I upgraded to windows media player 11 today and my family website has sound now. don't ask me why. Just out of curiosity, does anyone have an explanation.
thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top