Windows Media Player 9 Series

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Evilmistage

Thread Starter
Joined
Jan 18, 2003
Messages
6
I have a Dell Dimension L500r computer. When I loaded Windows Media Player 9 series, I get the following message:

"Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device, such as a sound card or sound controller. You may encounter this error message for one of the following reasons:

Your sound device is in use by another program.

Your sound device is not functioning properly.

You do not have a sound device installed on your computer."

It then gives the following information:

Error ID = 0xC00D11BA, Condition ID = 0x00000000

The interesting part of the problem is when I log into AOL, I hear the standard "WELCOME" through the speakers.

Any ideas? Thank you in advance.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top