Windows Media Player can't play movie, says not installed correctly

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

streetwaverr

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2010
Messages
1
Hey guys. My friend recently sent me a movie he downloaded from somewhere legally, and it's set up for WMP 9+. It has a passcode kind of thing apparently. I try to open it up, and WMP 9 says that it is not installed correctly. I've tried re-installing it, and it seems to work and it plays everything else just fine, but not this file. It definitely works on my friend's PC just fine.

Anyways, any way to fix this? I'm using Windows XP. I can't upgrade to a later version of WMP because I can't verify Windows (long story, not the usual)! Any ideas?

Thanks!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top