Windows media player

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

theskywasgreen

Thread Starter
Joined
Jul 3, 2007
Messages
5
I have a feeling that my problem is uncommon as usually when I have a problem with my computer the solution comes up in a search on google. However, this time nothing has. I have just installed Vista (So many problems) but first of all, playing mp3's in media player was insanely stuttery but I found a solution whereby you should turn off the SRS wow effects which seemed to fix that problem. Another solution was to turn off enhancements in the control panel>sounds but I didn't have an enhancements tab so I cant try that. Anyway, after thinking my problems were solved. I started watching a video, just one i'd downladed a WMV or MPEG or similar. And they'd do the same thing, stuttery, skipping, video would stop whilst sound carries on. Does anyone have ANY idea how to fix this?
Any help would be grately appreciated! Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top