windows millenium problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

anthonydono

Thread Starter
Joined
Jan 14, 2003
Messages
5
Hi, I was recently advised to re-install win mellium from my disk which I did, this was supposedly to restore damaged files, which prevented me from shutting down my system, I followed the instructions to the letter, re installed windows millennium but the reinstallation froze on Plug and play activation. Now every time I try and continue or stop or do anything my system returns to the same point and freezes on plug and play... Can anyone tell me whats wrong, what to do , how to fix it ? The same people that advised me to do this then wanted me to pay for them to fix the problem. please help, thanks ! Anthony
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top