Windows server 2003 r2 performance monitor not showing .net application instances

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dewdropsep

Thread Starter
Joined
Jan 13, 2013
Messages
2
Hi ,
I am using performance monitor on windows server 2003 r2 to get the "Sessions Active" for a Asp.NET Apps v2.0.. .But the resulT is always 0.I noticed that when i select the counter it doesnot display any instances of my application. My application is using iis6.
I have spent days on figuring out the problem, but no luck yet.Can someone help me on this please?

Thanks
 

dewdropsep

Thread Starter
Joined
Jan 13, 2013
Messages
2
Hi ,
I am using performance monitor on windows server 2003 r2 to get the "Sessions Active" for a Asp.NET Apps v2.0.. .But the resulT is always 0.I noticed that when i select the counter it doesnot display any instances of my application. My application is using iis6.
I have spent days on figuring out the problem, but no luck yet.Can someone help me on this please?

Thanks
could some please help me on this issue?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top