Windows Virtual Machine Question

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

vgreen

Thread Starter
Joined
Jul 21, 2011
Messages
15
Hi,

I'm running Windows XP Mode through Windows Virtual Machine, with IE9 and Win Exp 7 Pro. I'm using a music recording software called Protools LE 6.4, and I'm running it through a hardware called Mbox (original). I can get Protools running, but there's a lot of interference going on. The interference is worse when I drag the mouse across the screen. It is there even before I crank up the virtual machine.

I've isolated the speakers and also the cable and it's not coming from either. It's definitely associated with the Mbox.

Any ideas as to what might be causing the problem?

Cheers
VG
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top