windows vista copyright booting problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sikhipfire

Thread Starter
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1
any body know how to fix this i dont have the setup disc. just says
BROADCOM BASE CODE PXE-2.1 v1.1.0
COPYRIGHT (C) 2000-2008 BROADCOM CORPORATION
COPYRIGHT (C) 1997-2000 INTEL CORPORATION
PXE-E61: MEDIA TEST FAILURE, CHECK CABLE
PXE-M0F: EXITING BROADCOM PXE ROM.
OPERATING SYSTEM NOT FOUND.

ive tryed pressing F8 to go into safe mode but doesnt let me all i can press is F2.
 
Joined
Sep 21, 2009
Messages
1,312
Can you please provide a little detail about your computer; do you have a laptop or a desktop? What is the make/model of your PC?

(That error could be one of several things such as but not limited to:
1.) Loose hard drive or IDE cable.
2.) BIOS boot priority needing to be changed (BIOS could have the network card set as the boot device, among other possibilities)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top