Windows Vista Ultimate domain Issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

redflyer

Thread Starter
Joined
May 18, 2006
Messages
63
Hi all,

If anybody can please help me with the following problem it would greatly appreciated. I have an ASUS laptop with Vista Ultimate as the operating system.

The administration configuration is correct. No change has occurred. Recently when the laptop goes into sleepmode the domain authentication fails, ie the following message appears: “The trust relationship between this workstation and the primary domain failed”.

I have tried changing the power options to prevent sleep mode from happening but it still happens.

Is there any solution to this as this problem is very frustrating and annoying.

thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top